Hakeri që mori 60.000 dollarë nga Google Chrome

Pwn2own është hakeri i parë që ka arritur të rrëzoj shfletuesin Google Chrome. Verisoni i shfletuesit Chrome është përditësuar në 17.0.963.78 në Windows, Mac dhe Linux, ku lojrat dhe...


Pwn2own është hakeri i parë që ka arritur të rrëzoj shfletuesin Google Chrome. Verisoni i shfletuesit Chrome është përditësuar në 17.0.963.78 në Windows, Mac dhe Linux, ku lojrat dhe shtojcat janë fiksuar si shkak i rrëzimit nga Sergey Glazunov, cili ka arritur të grumbulloj 60.000 dollarë, dhe Google e njofoi këtë si në vijim:

[Ch-ch-ch-ch-ching!!! $60,000] [117226] [117230] Critical CVE-2011-3046: UXSS and bad history navigation. Credit to Sergey Glazunov.

Natyrisht, ky ishte premtimi i Google, që kishte njoftuar disa javë më parë se nëse dikush arrinë të zbuloj vrima në shfletuesin Chrome do të shpërblehet nga Google, e këtu kishte fat hakeri Pwn2own (Sergey Glazunov) që arriti t’i marrë saktë 60.000 dollarë.

Google Chrome është duke punuar me shumë preofesionisë dhe hakerë të ndryshëm që ta sigurojnë Chrome-n plotësisht./itshqip

RELATED BY