Hapet dyqani i parë i Google, në Londër!

Google ka hapur dyqanin e saj të parë në botë, e si për fillim ka zgjedhur Londrën. Dyqani quhet “Chromezone” dhe po përdoret për shitjen e laptopëve Chromebook. Çelësi...

Google ka hapur dyqanin e saj të parë në botë, e si për fillim ka zgjedhur Londrën. Dyqani quhet “Chromezone” dhe po përdoret për shitjen e laptopëve Chromebook.

Çelësi i dyqaneve ishte kompania Apple, e cila hapi dyqanin e saj të parë në vitin 2004 në Londër, por Google pohoi se nuk ka asgjë kundër Apple dhe se do të eksperimentojë me forma të ndryshme e në të ardhmen të hapë më shumë dyqane me pakicë.

“Ekspertët e trajnuar posaçërisht për Chromebook do të ofrojnë udhëzime dhe këshilla për konsumatorët (blerësit), ” tha kompania në një deklaratë./itshqip

RELATED BY