Historia e iPhone (infografikë)

Ne çdo ditë po zhytemi në tregime të reja për iPhone dhe teknologjinë e së ardhmës. ThingLink ka krijuar një infografikë në të cilën mund të mësoni shumë gjëra...

Ne çdo ditë po zhytemi në tregime të reja për iPhone dhe teknologjinë e së ardhmës. ThingLink ka krijuar një infografikë në të cilën mund të mësoni shumë gjëra që nuk i keni ditur për iPhone.

Vetëm afrohuni me maus mbi infografikë dhe do të ju shfaqet përshkrimi. Dizajneri i iPhone është vërtetë një gjeni i madh, ai e ndihmoi shumë botën me idenë dhe realizimin e tij./itshqip

RELATED BY