HP paraqet ekran në prekje që mund të shtrihet në 60 gradë.

Hawlett-Packard lansoi ekran të ri në prekje e cila mund të shtrihet deri në 60 gradë, dhe si e till mund të përdohet për qëllime të ndryshme. HP TouchSmart...

Hawlett-Packard lansoi ekran të ri në prekje e cila mund të shtrihet deri në 60 gradë, dhe si e till mund të përdohet për qëllime të ndryshme. HP TouchSmart 610 consumer dhe HP TouchSmart 9300 Elite Business PC mund të lakohen pothuajse në një pozicion të shtrirë, duke mundësuar kështu përdorim kreativ, thonë nga HP.
Sipas shefit kryesor për dizajn në kompaninë HP, Rendal Martin, dizajni i ri përpiqet të jetë në hap me trendin teknologjik, për tu shëndruar ashtu siç ju konvenon përdoruesve, dhe jo e kundërta.
Ekranet përmbajnë 23 inç display diagonal me definicion të lartë, e cila mund të shtrihet deri në 60 gradë. Ai është ekran me kënd të gjerë, dhe display në prekje nga kristale likuid me LED ndriçim.
TouchSmart 610 dhe HP LinkUp, aplikacioni i ri mundëson që përdoruesit të lidhin ekranin patela me laptopin e tyre, me TouchSmart. Kështu që fotografia e laptopit do të shfaqet në ekranin e TouchSmart, që do të thotë mund me prekje në ekran të kontrollohen komandat e laptopit.
TouchSmart 610 consumer PC do të jetë në dispozicion prej 899 dollarë më datë 9 shkurtë. TouchSmart 9300 Business PC do të jetë në dispozicion në maj po të këtij viti./itshqip.com

RELATED BY