HTC do të prezenton dy Facebook telefona mobil?

  HTC do të prezenton dy telefona mobil të reja dhe të para por poashtu të brenduar për Facebook muajin e ardhshëm, gjat kongresit botëror mobilerik që do tëmbahet...

 

HTC do të prezenton dy telefona mobil të reja dhe të para por poashtu të brenduar për Facebook muajin e ardhshëm, gjat kongresit botëror mobilerik që do tëmbahet në qytetin e Barselonës, shkruan City A.M.

Telefonat do të punojnë në një verzionit të modifikuar të Android(Google) sistemit operativ i cili është me kod të hapur.

Sigurisht, dhe e pritur për telefon të brenduar,  do të ketë mundësi që në mënyrë direkte të sillni një numri të ndonjë Facebook shokut tuaj, dhe poashtu mënyra tjera të ngjajshme dhe interesante për Facebook, si chat dhe përdorimin e sistemit të rri për mesazhe, ku Facebook përdoruesit do të kenë dhe emaila të tyre personale, [email protected] .

Supozimet për Facebook telefon ishin paraqitur qysh në shtator, kur TechCrunch publikoi se rrjeti në “fshehtësi punon në këtë telefon“, por kjo shum shpejt ishte hedhur posht nga Facebook dhe Zuckerberg personalisht. Tani lajmi për Facebook telefon sërisht ringjallet nga raporti i City A.M, të cilët ishin të dytët për publikimin e artikullit për Google Nexus telefonit, që ju jep kredibilitet se informacionet e tyre janë të sakta dhe të besueshme./itshqip.com

RELATED BY