HTC Senstation me Android 4.0, në mars?

Disa lajme të mira për fansat e HTC Senstation, freskimi me Android 4.0 Ice Cream Sandwich do të mbërrijë së shpejti. Sipas një njoftimi për shtyp nga zyra e...


Disa lajme të mira për fansat e HTC Senstation, freskimi me Android 4.0 Ice Cream Sandwich do të mbërrijë së shpejti. Sipas një njoftimi për shtyp nga zyra e HTC Dutch, një version i ri i HTC Sentation është planifikuar të mbërrijë më 1 mars.

Dhe kur themi “i përditësuar” do të thotë se telefoni do të dalë me Ice Cream Sandwich Android, që do të thotë se azhurimi për telefonat ekzistues HTC Sentation do të vijë në të njëjtën kohë.

Më parë këtë javë kemi marrë një vështrim për Android 4.0 në versionin e fundit të HTC Sense dhe HTC Ville, dhe ne sinqesisht duhet të presim deri sa të vijë. Na vizitoni përsëri për më shumë detaje./itshqip

Categories
Hardware

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY