iChat po vjen në iOS?

Kodi i fshehur i iOS 5 është zbuluar shkarazi, duke treguar se iOS po shkon drejt shërbimit iChat. Këtu përfshihen Jabber dhe IM, shërbime të cilat aktualisht nuk mbështeten...

Kodi i fshehur i iOS 5 është zbuluar shkarazi, duke treguar se iOS po shkon drejt shërbimit iChat. Këtu përfshihen Jabber dhe IM, shërbime të cilat aktualisht nuk mbështeten në iOS.

Natyrisht, zbulimi nga zhvilluesi i saj John Heaton ka çuar në spekulime se Apple mund të përfshjë shërbimin iChat në iOS dikur në të ardhmen. Ka gjithashtu një mundësi, sic raportohet nga MacRumors, Apple po planifikon futjen e një kuadri të përgjithshëm të IM më mbështetje për protokollet e Apple IM.

Në fotografinë më lartë shihen shërbime si: IM, iMessage, Jabber dhe AIM, por iMessage aktualisht nuk është në dispozicion, edhe në qoftë se ky shërbim do të ofrohet tek publiku, kjo ende mbetet vetëm përfolje.

Më poshtë mund të shikoni një video të funksionimit të iMessage në Mac OS X Lion./itshqip

RELATED BY