iCloud më 125 milionë përdorues

Shërbimi iCloud i kompanisë Apple, i cili u prezantua së bashku me iPhone 4S në tetor të vitit 2011 ka arritur edhe një sukes tjetër. Në muajin shkurt, iCloud...


Shërbimi iCloud i kompanisë Apple, i cili u prezantua së bashku me iPhone 4S në tetor të vitit 2011 ka arritur edhe një sukes tjetër. Në muajin shkurt, iCloud kishte 100 milionë përdorues dhe tani ka arritur të grumbulloj plotë 125 milionë përdorues.

Kjo tregon se një rritje prej 25 milionë përdoruesish në një hapësirë shumë të shkurtër kohore, është vërtetë mjaft mbresëlënëse. Përdoruesit e iCloud raportojnë se ky shërbim është shumë i përshtatshëm dhe i nevojshëm për njerëzit të cilët duan ti ruajnë dokumentet, fotografitë, kontaktet, e më interesantja opsioni për gjetjen e iPhone-s së vjedhur i quajtur “Find my iPhone”./itshqip

RELATED BY