iCloud me 85 milionë përdorues

Pa marrë parasysh se çfarë mendimi keni ju për Apple, Samsung, e kompani të tjera,  rezultatet flasin vet. Kompania Apple ka vendosur të prezentoj shërbimin iCloud, i cili është...

Pa marrë parasysh se çfarë mendimi keni ju për Apple, Samsung, e kompani të tjera,  rezultatet flasin vet.

Kompania Apple ka vendosur të prezentoj shërbimin iCloud, i cili është falas dhe mund të shikohet nga iPhone, iPad, PC-ja dhe nga Webi, natyrisht nëse ju keni një pajisje të Apple që të mund të hapni një llogari në iCloud.

Në iCloud mund të ruani gjithçka, duke përfshirë e-mailat, kontaktet, fotografitë, dokumentet, aplikacionet e shumë të tjera. Ndërsa tani ky shërbim ka arritur të grumbulloj me shumë se 85 milionë përdorues.

Kompania Apple me idetë e veta fantastike po kalon çdo brez të teknologjisë botërore me pajisjet e saj. Edhe pse ka shumë konkurrentë ajo vazhdon punën e saj dhe korrë shumë suksese./itshqip

RELATED BY