Imgur lanson aplikacionin zyrtar në iPhone

Pas lansimit në Android qysh në fillim të vitit, faqja për shpërndarjen e imazheve, Imgur, tani është në dispozicion edhe për iPhone. Aplikacioni falas ju jep përdoruesve të Imgur...

Imgur lanson aplikacionin zyrtar në iPhone

Pas lansimit në Android qysh në fillim të vitit, faqja për shpërndarjen e imazheve, Imgur, tani është në dispozicion edhe për iPhone.

Aplikacioni falas ju jep përdoruesve të Imgur aftësinë për të ngarkuar imazhe në këtë faqe nga pajisja te tyre, të mengaxhojnë llogarinë e tyre dhe albumet dhe të ngarkojnë albume direkt në galerinë e Imgur-it.

Aplikacioni po ashtu mund të përdoret për të shfletuar pëmes imazheve virale, si dhe të komentoni apo votoni imazhet e ngrakuar nga të tjerët.

Ky aplikacion është zyrtar tani për iOS, pasi që janë edhe disa aplikacione të tjera në dispozicion në App Store që janë ndërtuar duke përdorur ndërfaqen programore të aplikacionit Imgur dhe aplikacioneve tjera si Pocket Pro dhe Imgur Viewur./itShqip

RELATED BY