Importoni fotot tuaja të Flickr në Facebook

Goyaka Labs ka ndërtuar një shërbim të ri për të eksportuar fotografitë tuaja nga Flickr dhe t’i importoni ato në Facebook. Ju mund të importoni fotografitë tuaja në Facebook...


Goyaka Labs ka ndërtuar një shërbim të ri për të eksportuar fotografitë tuaja nga Flickr dhe t’i importoni ato në Facebook. Ju mund të importoni fotografitë tuaja në Facebook përmes: export.goyaka.com/main.

Gjithçka bëhet shumë shpejtë dhe përmban vetëm tre hapa:

  1. Identifikohuni në Flickr
  2. Identifikohuni në Facebook
  3. Importoni fotografitë

Fotografitë e importuara vendosen automatikisht në Timeline-n tuaj në Facebook. Pasi të mbaroj procesi i importimit, ju mund të zgjidhni t’i publikoni ose t’i privatësoni fotografitë.

Shërbimi gjithashtu premton se nuk do të ketë spam nga kjo shtojcë në News Feed. Goyaka Labs dëshiron vetëm të ju gëzoj dhe ndihmoj të shtoni fotot tuaja të Flickr në Facebook.

Programuesit e shërbimit janë indian dhe ju mund t’i ndiqni në Twitter: @alagu, @haxplorer, dhe @suren./itshqip

RELATED BY