Instagram kalon 50 milionë përdorues

Aplikacioni për foto-shpërndarje Instagram, ka kaluar më shumë se 50 milionë përdorues, dhe ka raportuar 5 milionë përdorues të rinj në javë. Google nuk tregon saktësisht sa shkarkime janë...


Aplikacioni për foto-shpërndarje Instagram, ka kaluar më shumë se 50 milionë përdorues, dhe ka raportuar 5 milionë përdorues të rinj në javë.

Google nuk tregon saktësisht sa shkarkime janë bërë në versionin e Instagram për Android, por sipas raporteve të mëhershme, Instagram është shkarkuar 10 milionë herë nga Google Play, kështu që Instagram ka 40 milionë përdorues në versionin për iOS dhe 10 milionë për Android.

Kush është përdoruesi i 50 miliontë? Sipas Gramfeed, është një përdorues me emrin fox289, edhe pse nuk dihet a është sigurtë përdoruesi i 50 miliontë./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY