Instagram me dizajn të ri

Aplikacioni më i famshëm për shpërndarjen e fotove, Instagram, ka marrur një përditësim në Android që e bënë aplikacionin më energjikë dhe më të shpejtë. Instagram tani ka shumë...

Aplikacioni më i famshëm për shpërndarjen e fotove, Instagram, ka marrur një përditësim në Android që e bënë aplikacionin më energjikë dhe më të shpejtë.

Instagram tani ka shumë përmirësime në pamje dhe disa karakterstika të reja si ngarkimin e fotove dy herë më shpjetë dhe nënshtrimin e fotove më shpejtë.

Instagram me dizajn të riAplikacioni me të vërtetë është bërë më i mirë, pasi që edhe dizjani është bërë më i thjeshtë, gjë e cila ju lejon të përdorni aplikacionin më lehtë si në pajisjet me ekran të madh ashtu edhe në ato me ekran të vogël.

Nëse ende nuk e keni përditësuar aplikacionin, atëherë klikoni në PlayStore dhe shikoni për përditësimet e aplikacioneve që janë në dispozicion./itShqip

RELATED BY