Instagram nuk punon!

Instagram duket se nuk është duke punuar për shumicën e përdoruesve. Përdoruesit e telefonave të mençur janë në gjendje të hapin aplikacionin, por nuk paraqitet asnjë foto e re....

Instagram nuk punon!
Instagram duket se nuk është duke punuar për shumicën e përdoruesve. Përdoruesit e telefonave të mençur janë në gjendje të hapin aplikacionin, por nuk paraqitet asnjë foto e re. Aplikacioni është shumë i ngarkuar, gjë që vrehet edhe gjatë ngarkimit të fotove të reja.

Instagram nuk i është përgjigjur kërkesave për koment rreth problemit, por kompania ka bërë një cicërimë në Twitter duke thënë se është duke punuar për zgjedhjen e problemit.

Ndërkohë, përdoruesit e Instagramit janë duke shfaqur paknaqësi përmes cicërimave në Twitter ndaj Instagram-it. Përdoruesit janë duke përdorur si hashtag #InstagramIsDown duke ndarë komente dhe foto qesharake në Twitter.

Nëse ka ndonjë zhvillim apo përditësim rreth aplikacionit, sigurisht që ITshqip do ju njoftoi për të rejat./itShqip

RELATED BY