Instalimi i një gjuhe në Windows 7

Si te instalojme nje (pakete) gjuhe ne Windows 7 ? Shkojm Start tani Control Panel klikojm tek Clock, Language, and Region Tani klikojm tek Regional and Language Options. Tani klikojm tek Keyboards and Languages Tani nen...

Si te instalojme nje (pakete) gjuhe ne Windows 7 ?

Shkojm Start tani Control Panel klikojm tek Clock, Language, and Region

Tani klikojm tek Regional and Language Options.

Tani klikojm tek Keyboards and Languages

Tani nen Display Language klikojm Install/uninstall languages

Tani na hapet nje dritare klikojm Install Language

Tani klikojm Start Windows Update

Tani klikojm Search Update dhe i kërkon Updates qe jane optimale dhe jo optimale

Klikojm tek linja e dyte ku thot p.sh 54 Optimale Update….

Pastaj na shfaqe nje tabele me update te cilat dojm me i instalu shkojm posht tek Windows 7 Language Packs
dhe e selektojm Languagepack qe deshirojm me e instalu pra p.sh Languagepack for English – Windows 7 

Klikojm OK

P.S Para se te klikojm install updates bejini de-select te gjitha updatat tjera sepse iu humb kohe duke instaluar update tjera qe jane gati per tu instaluar dhe qe jane te nevojshme.

Tani klikojm Install Updates 

Dhe pritni deri sa te download-ohet, pra deri te behet Download 100%

Pastaj iu hapet nje dritare duke u instaluar gjuha e zgjedhur

Pasi te perfundon instalimi i gjuhes mbyllet dritarja ne menyre automatike.

Tani per te ndryshuar gjuhen shkojm Start tani Control Panel klikojm tek Clock, Language, and Region

Tani nen Regional and Language klikojm tek Change Display Language

tani tek Choose a display Language posht e kemi gjuhen qe e kemi instaluar pra e zgjedhim gjuhen p.sh English

Klikojm OK

Na shfaqet nje tabele ku thot ju duhet te beheni Log off per te marrur ndryshime gjuha, klikojm Log Off now

Pastaj prap klikojm Log in hapet kompjuteri dhe gjuha ndryshohet.

P.S Shpresoj qe e keni te kjart edhe pse ne kete pc qe jam e kam ne gjuhe gjermane dhe nuk e di nese kam gabuar ndonje shkrim ne gjuhe angleze.

Autori: sg1 

 

 

 

 

 

 

RELATED BY