iOS 5.1 tethered jailbreak, tani në dispozicion

Para dy ditësh ju kemi njoftuar se Apple ka prezantuar versionin e ri të sistemit operativ iOS 5.1, dhe lajmi i mirë për përdoruesit e iOS është se ky...


Para dy ditësh ju kemi njoftuar se Apple ka prezantuar versionin e ri të sistemit operativ iOS 5.1, dhe lajmi i mirë për përdoruesit e iOS është se ky version është jailbreak. Ekipi i iPhone Dev Team kanë njoftuar së mjeti i tyre Redsn0w jailbreak është përditësuar për të mundësuar këshilla dhe truke të reja për iOS 5.1.

Duhet të theksohet se ky jailbreak është tethered jailbreak, që do të thotë se sa herë që bëni reboot pajisjen tuaj, duhet ta lidhni atë më kompjuterin tuaj për ta kthyer atë në gjendjen e mëparshme.

Sido që të jetë, mbani kokën tek faqja zyrtare e iPhone Dev Team, ku do të gjeni informata shtesë që janë jashtëzakonisht të rëndësishme për ju./itshqip

RELATED BY