iPad 128GB tani në shitje

Kompania Apple tani ka në dyqanet e tyre edhe iPad 128 GB . Qmimi i pajisjes vjen me dy lloje , vetëm me Wi-Fi kushton 799 dollarë ndërsa Wi-Fi...

ipad128GB

Kompania Apple tani ka në dyqanet e tyre edhe iPad 128 GB .

Qmimi i pajisjes vjen me dy lloje , vetëm me Wi-Fi kushton 799 dollarë ndërsa Wi-Fi + LTE kushton 929 dollarë. Më parë , iPad me ekran 9.7 inç dhe ndërfaqen Retina  ishte në dispozicion vetëm për versionet 16GB , 32GB dhe 64GB hapsirë. Përveq rritjes së hapsirës iPad vjen me dy modele , pra konsumatorët mund të zgjedhin pajisjen me ngjyrë të zezë ose të bardhë .

iPad White - Black

Kur Apple shfaqi iPad-in e gjeneratës së tretë me ndërfaqen Retina shumë konsumator janë shqetsuar për aplikacionet që mbështetin rezulicionin e lartë sepse do të kërkojnë shumë hapsirë sidomos versioni 16GB që tani nuk do ketë kapacitet për aplikacionet me ndërfaqen Retina.

Me dyfishimin e hapisirës tani iPad do të ketë më shumë arsyje për tu përdorur nga shumë ndërrmarje , artista  apo edukatorë ” tha Philip Schiller, zyrtarë i lartë i Apple dhe nënkryetar i marketingut në mbarë botën, në një deklaratë ./ITshqip

RELATED BY