iPad 3 – Çfarë dimë ne?

Çfarë dimë rreth iPad 3? Asgjë. Jashtë Apple (shumë kompani flasin për zhvillimin e pajisjeve të Apple), askush nuk di asgjë rreth iPad 3. Sigurisht, ka shumë thashetheme dhe...

Çfarë dimë rreth iPad 3?

Asgjë.

Jashtë Apple (shumë kompani flasin për zhvillimin e pajisjeve të Apple), askush nuk di asgjë rreth iPad 3. Sigurisht, ka shumë thashetheme dhe spekulime rreth iPad 3, por është e rëndësishme që njerëzit të jenë të vetëdijshëm se këto janë thjeshtë thashetheme e spekulime, dhe jo informacione.

Kur?

Nga thashethemet e ndryshme nëpër internet, iPad 3 do të lansohet në muajin Mars të këtij viti. Megjithatë, ende nuk dihet a do të lansohet sigurtë, sepse nuk kemi marrë asnjë konfirmim zyrtar nga Apple.

Sa?

Ne nuk mund të bëjmë ndarjen e çmimeve pa e ditur ende se kur do të lansohet. Natyrisht, ne do donim të dinim çmimin e iPad 3, por besohet se Apple do të vazhdoj me çime gati të njëjta si të iPad 2.

Si do duket?

Duke pasur parasysh gjatësitë normale të Apple që gjenden në patentën e iPad 3, nuk do të jetë shumë i ndryshëm nga iPad 2. Karakteristikat nuk i dimë, por siç është thënë iPad 3 do të kopjoj Kindle Fire me një ekran prej 7 inç (kjo nuk do të ndodhë).

Diçka rreth hardware?

Ne presim që iPad 3 të jetë evolues dhe revolucionar. Ne presim një CPU dhe GPU të mirë, ndoshta RAM më të mirë dhe ruajtje të zgjeruar deri në 128 GB. Shpresojmë të ketë një bateri të mirë dhe të qëndrueshme.

Diçka rreth 4G/LTE?

Ne mendojmë se pasi Apple nuk ka shtuar LTE për iPhone deri tani me një energji efikase. Parandaj, nuk besojmë se Apple do ta shtoj atë në iPad 3.

Diçka rreth NFC?

NFC ka bërë shumë spërkatje në celularët e Android? Nën numrin një, Pse Apple do të shtoj atë në iPad dhe jo në iPhone?

Kamerë më të mirë?

Eshtë e mundshme. Kamera e iPhone 4S është aparat fotografik i nivelit të lartë.

Diçka rreth ‘retina display’ ose ‘HD display’?

Jo, për shumë arsye të përmendura në faqe të ndryshme të internetit.

Diçka rreth teorisë ‘dy versione’ (HD dhe standard)?

Jo.  Më shumë informacione mund të gjeni në DigiTimes në ditët e ardhshme.

Thunderbolt port?

Jo.

USB port?

Jo.

Ekran 3D?

Hahahahahahaha…. jo.

Cilin version të iOS?

Besohet se iPad 3 do të drejtohet me versionin iOS 5.

I hollë? I trashë?

Jo, nëse po, do të njoftoheni.

Çfarë prisni ju nga iPad 3? Çfarë do të donit të shihnit ju?/itshqip

 

 

RELATED BY