iPad 3, me 7 mars

Të paktën dimë dicka të saktë për iPad 3. Ai do të lansohet me 7 Mars të këtij viti. CNBC këtë mëngjes ka cicëruar në Twitter se pajisja e...


Të paktën dimë dicka të saktë për iPad 3. Ai do të lansohet me 7 Mars të këtij viti.

CNBC këtë mëngjes ka cicëruar në Twitter se pajisja e ardhshme e Apple do të jetë quad-core dhe do të mburret me një shpejtësi të lartë 4G LTE.

Gjithashtu është shkruar se ngjarja e lansimit të iPad 3 do të mbahet në New York, ndërsa një zëdhënës i Apple ka thënë se ngjarja do të mbahet në San Francisko./itshqip

RELATED BY