iPad 3, në ditëlindjen e Steve Jobs?

Kanë filluar përsëri thashethemet për versionin e ri të tabletit iPad 3 nga kompania Apple. Ashtu sikur iPad 2 edhe iPad 3 ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Sipas...


Kanë filluar përsëri thashethemet për versionin e ri të tabletit iPad 3 nga kompania Apple. Ashtu sikur iPad 2 edhe iPad 3 ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Sipas një gazete që ka raportuar bazuar në burimet e saj, besohet se iPad 3 do të lansohet me 24 shkurt, në ditën e lindjes së themeluesit të Apple, Steve Jobs.

Apple, kurrë nuk ka shikuar data të rëndësishme për lansimin e produkteve të veta, por ndoshta kësaj radhe do të shikoj ditën e lindjes së shefit dhe do të lansoj tabletin iPad 3./itshqip

RELATED BY