iPad 3, në javën e parë të marsit?

AllThingsD ka pohuar se historia e saj është e vërtetë. Historia thotë se iPad 3 do të lansohet në javën e parë të muajit mars, në ngjarjen e cila...


AllThingsD ka pohuar se historia e saj është e vërtetë. Historia thotë se iPad 3 do të lansohet në javën e parë të muajit mars, në ngjarjen e cila do të mbahet në San Francisko.

Nuk është dhënë asnjë datë e saktë, asnjë detaj për karakteristikat e tij, A do vijë me iOS 5? A do të quhet iPad 3? Dhe shumë detaje tjera nuk dihen, por mbesin vetëm spekulime.

Deri me tani, Apple nuk ka komentuar asnjë prej raporteve që janë lëshuar në internet për lansimin e iPad 3. Megjithatë, vjen apo nuk vjen, a do ta bleni iPad 3 nëse lansohet në mars?/itshqip

RELATED BY