iPhone 4 thyen rekordet e Apple

Që kur Apple filloi të merr porosi për paisjen më të re iPhone 4, serverët e kompnaisë vazhdimisht janë të ngarkuar prej përdoruesve. Të martën ishte arritur një numër...

Që kur Apple filloi të merr porosi për paisjen më të re iPhone 4, serverët e kompnaisë vazhdimisht janë të ngarkuar prej përdoruesve. Të martën ishte arritur një numër rekord i porosive në një ditë – 600 000.

Apple të martën njoftoi se ka marë 600.000 porosi për pasijen e re iPhone 4, dhe të cilat duhet të dorëzohen tek pronarët e tyre nga 24 qershor këti muaji, në Mbretërin e Bashkuar, SHBA-në, Franc, Japoni dhe Gjermani.

Kompania ju kerkoi poashtu ndjesë të gjith atyre që kishin hasur në vështirsi gjat procesit të porosive, dhe për shkak të frustrimit ishin dorëzuar prej porosive të produktit.

“Ju kërkojmë ndjesë të gjith atyre të cilët u përballen me probleme dhe shpresojmeë që përsëri do të provojnë”, thuhet në deklaratën e lëshuar nga Apple.

iPhone 4 ofrohet me një çmim prej 199 dollarë për modelin 16 GB dhe 299 dollarë për modelin prej 32 GB.

Nga viti 2007 e deri më tani, Apple ka shitur mbi 50 miljon paisje të iPhone.

RELATED BY