iPhone 5 do ndërtohet nga alumini?

Lajmi i fundit rreth iPhone 5 është postuar në portalin tonë para disa javësh, ku thuhej se iPhone 5 do të lansohet në mars të vitit 2012. iPhone gjithmonë...


Lajmi i fundit rreth iPhone 5 është postuar në portalin tonë para disa javësh, ku thuhej se iPhone 5 do të lansohet në mars të vitit 2012.

iPhone gjithmonë ndërtohet nga materialet e gomës dhe plastikës. Por, këtë herë thuhet se iPhone 5 do të ndërtohet nga alumini. Gjithashtu, iPhone 5 do të ketë pamje deri diku të njëjtë me iPhone 4.

Si zakonisht, këto janë vetëm thashetheme dhe nuk ka asnjë fakt që e dëshmon këtë lajm si të vërtetë./itshqip

RELATED BY