iPhone 5 do të lansohet në WWDC?

Një javë tjetër, një thashetheme tjetër për iPhone, dhe erdhi edhe java e tregimit të paraqitjes së iPhone në konferencën WWDC. Sipas DigiTimes, iPhone 5 do të lansohet në...


Një javë tjetër, një thashetheme tjetër për iPhone, dhe erdhi edhe java e tregimit të paraqitjes së iPhone në konferencën WWDC.

Sipas DigiTimes, iPhone 5 do të lansohet në konferencën Worldwide Developer’s Conference (WWDC), e cila do të mbahet në qershor 2012.

Ky informacion është arritur të merret nga një kompani japoneze e quajtur Daiwa Securities. Nuk është e qartë se si kjo kompani arrin të fitoj këso lloj informacionesh që nuk dihet a janë të sakta, por neve na mbetet të presim për ndodhitë e radhës./itshqip

RELATED BY