iPhone 5, në shtator ose tetor?

Një ditë tjetër, një thashetheme tjetër, ndërsa Apple qëndron në gojën e gazetarëve dhe paparacëve, ata kanë shkruar edhe një histori të re për lansimin e iPhone 5, që...


Një ditë tjetër, një thashetheme tjetër, ndërsa Apple qëndron në gojën e gazetarëve dhe paparacëve, ata kanë shkruar edhe një histori të re për lansimin e iPhone 5, që thuhet se do mbërrij tek ne saktë në muajin shtator ose tetor, pra e gjithë historia qëndron në mes të shtatorit dhe tetorit.

Sipas faqes japoneze, Macotakara, iPhone 5 do të lansohet në vjeshtën e këtij viti, në muajin shtator ose tetor. Me sa duket, ky lajm vjen nga një burim i besueshëm aziatik, të cilën ne nuk e besojmë edhe aq shumë dhe për atë e quajmë “thashethem”.

Pavarësisht se kur do të lansohet iPhone 5, iPad 3 e ka radhën të shfaqet në skenë para tij, i cili thuhet se do të vjen në javën e parë të marsit./itshqip

RELATED BY