iPhone 5S lansohet në gusht?

Sipas thashethemeve të fundit iPhone 5S do të lansohet gjatë muajit Gusht, ndërsa gjenerata e ardhshme e iPad vjen gjatë muajit  Prill të këtij viti. Uebfaqja iMore raporton se...

iPhone Camera ITshqip

Sipas thashethemeve të fundit iPhone 5S do të lansohet gjatë muajit Gusht, ndërsa gjenerata e ardhshme e iPad vjen gjatë muajit  Prill të këtij viti.

Uebfaqja iMore raporton se kompania Apple është përkushtuar shumë për edicionin e pestë të iPad dhe ndoshta do të vijë edhe me iPad Mini gjatë muajit të ardhshëm. Ndërsa për iPhone 5S pritet të ketë ndryshime në procesor duke rritur shpejtësinë dhe po ashtu një kamerë më të mirë.

Rreth datës së saktë të lansimit ende nuk dihet asgje, por mendohet se debutimi do bëhet gjatë fundit të verës. /ITshqip

RELATED BY