iPhone 6 tani në dispozicion në më shumë se 20 vende

Apple ka zgjeruar shitjet e iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus edhe në më shumë se 20 vende të tjera . iPhone 6 tani është në dispozicion në këto...

iPhone 6 tani në dispozicion në më shumë se 20 vende

Apple ka zgjeruar shitjet e iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus edhe në më shumë se 20 vende të tjera .

iPhone 6 tani është në dispozicion në këto vende: Austri, Belgjikë, Danimarkë, Finland, Irland, Itali, Luksemburg, Holand, Zelanda e Re, Norvegji, Portugali, Katari, Rusi, Arabi Saudite, Ishulli i Njeriut, Lichtenstein, Spanjë, Suedi, Zvicra, Tajvan, Turqi dhe Shtetet e Bashkuara Arabe.

Kompania tregojë se ka thyer rekord për nga rradhët e gjata të njerëzve që presin ta blejnë këtë pajisje. Qysh javën e parë të lansimit, iPhone i ri ka pasur turma masive të njerëzve tek dyqanet ku telefoni ishte në dispozicion.

Ka qenë vërtetë një javë në tension për kompaninë Apple, si thyrja e rekordit kur arriti 10 milionë shitje, polemikikat për lakim të iPhone 6 Plus #Bendgate si dhe dështimi i përditësimit të parë të iOS 8.

Apple së pari lansoi iPhone 6 në tetë vende dhe shpreson që ky numër të rritet në 115 vende deri në fund të vitit./itShqip

RELATED BY