iPhone SJ: Koncepti i ri i iPhone, frymëzuar nga Steve Jobs

Ne kemi parë ndryshime të shumta të iPhone në të kaluarën, por këtë herë po vjen një ndryshim ende më i madh se herave të kaluara, një koncept i...

Ne kemi parë ndryshime të shumta të iPhone në të kaluarën, por këtë herë po vjen një ndryshim ende më i madh se herave të kaluara, një koncept i ri i iPhone po vjen, i frymëzuar nga Steve Jobs dhe i quajtur iPhone SJ.

Dizajneri, Antonio De Rosa nga ADR Studio, krijoj dizajnin e ri të iPhone me Steve Jobs në mendje.

iPhone SJ do të ketë ekran të plotë nga xhami, një trup shumë të lehtëm A6 dual core processor dhe kamera 10 Mpx.

Nëse ju pyesni se nga cka do të ndërtohet ky iPhone, është materiali i njëjtë të përdorur nga Nokia për Luma 800. Përveç të qenit i lehtë, ai gjithashtu do jetë shumë i ndjeshëm.

Shikoni disa foto të iPhone SJ më poshtë:


Na tregoni në komente nëse ju pëlqen koncepti iPhone SJ i frymëzuar nga Steve Jobs./itshqip

RELATED BY