iPhone5 do të paraqitet më 4 tetor

Ngjarja e radhës për Apple ku do të ftohen shum mediume është e caktuar për 4 tetor. Ngjarjen do të udhëheq Tim Kuk CEO i kompanisë, i cili para...

Ngjarja e radhës për Apple ku do të ftohen shum mediume është e caktuar për 4 tetor. Ngjarjen do të udhëheq Tim Kuk CEO i kompanisë, i cili para një muaji zëvendësoi drejtorin legjendar Stiv Jobs, zbulon AllThingsD.

Është pothuajse e sigurt se në këtë ngjarje do të prezentohet gjenerata e pestë e telefonave iPhone. Sipas burimeve të AllThingsD, telefoni më i ri i Apple do të ndodhet nëpër shitoret, vetëm 1 ose 2 javë pas prezentimit.

iPhone5 do të jetë ylli kryesor i ngjarjes, pritet që paisja të jetë me ekran më të gjerë, duke zënë pothuajse gjithë hapësirën e paisjes, dhe që do të posedojë një kamerë prej 8 megapikselë, ngjarja më 4 tetorë do të jetë shfaqja e parë për Tim Kuk, si drejtor i Apple-s. Do të jetë rëndë të zëvendësohet karizma e Stiv Jobs, por nga Tim Kuk presim të na befason./itshqip

 

RELATED BY