Ipko me 6 kanale të reja!

Kompania Ipko njoftoi sot në faqen e vet zyrtare se ka shtuar edhe 6 kanale të reja në platformën e vet të televizionit digjital, 5 prej të cilave janë...


Kompania Ipko njoftoi sot në faqen e vet zyrtare se ka shtuar edhe 6 kanale të reja në platformën e vet të televizionit digjital, 5 prej të cilave janë kanale turke, ndërsa 1 kanal është dedikuar posaqërisht për fëmijët.

Ipko ka vendosur të shtoj këto 5 kanale turke për shkak se kohët e fundit jemi duke ndjekur shumë seriale turke dhe gjithashtu jemi të interesuar të njoftohemi se çfarë ndodhë çdo ditë në Turqi, dhe normalisht edhe kanalin e fundit për kënaqjen e me të dashurve tanë, fëmijëve.

Kanalet e reja:

  • Turkmax – TV kanal familjar që ju mundëson të shikoni seriale dhe emisione të shumta turke
  • Showturk – Muzikë dhe emisione turke
  • Powerturk – Kanal që ju mundëson të ndjekni muzikën më të fundit zbavitëse
  • Skyturk – Lajme
  • IZ TV – Ju mundëson te ndjekni emisione dokumentare
  • Duck TV – Kanal i dedikuar për fëmijë të moshës 1-4 vjeçare./itshqip

RELATED BY