Irani bllokon YouTube dhe Gmail?

Republika e Iranit ka bllokuar zyrtarisht shërbimet: YouTube, Gmail dhe Google Videos që nga 10 shkurti. Ky nuk është lajm i mirë dhe i vogël, sepse mbi 30 milionë...


Republika e Iranit ka bllokuar zyrtarisht shërbimet: YouTube, Gmail dhe Google Videos që nga 10 shkurti. Ky nuk është lajm i mirë dhe i vogël, sepse mbi 30 milionë përdorues të internetit nuk kanë qasje në e-mailat e tyre në Gmail, nuk mund të shikojnë video në YouTube dhe në Google.

Irani po mendon ta bllokoj edhe Google-n, por ende nuk ka vendosur zyrtarisht për shkak të studentëve, të cilët informacionet me të mëdha në lidhje me studimet i marrin po në këtë motor kërkimi./itshqip

RELATED BY