IT.COM.AL vs ITSHQIP.COM

Më në fund kemi arritur të regjistrojmë domenin IT.COM.AL pas disa përpjekjeve të pasukseshme. IT.COM.AL ose ITSHQIP.COM ska rëndësi përsëri do të futeni tek ne. IT.COM.AL si domain është...

Më në fund kemi arritur të regjistrojmë domenin IT.COM.AL pas disa përpjekjeve të pasukseshme.
IT.COM.AL ose ITSHQIP.COM ska rëndësi përsëri do të futeni tek ne.

IT.COM.AL si domain është me një rëndësi te veçant për neve si komunitet, sepse ka dy germa që simbolizojnë esencën e kësaj faqe.

Nga tani, ju të nderuar anëtarë ose vizitor të kësaj faqe keni mundësi te futeni këtu edhe përmes domenit IT.COM.AL, një domain i thjesht dhe që mbahet mend shum më lehtë.

Ju pershendes!

RELATED BY