Itshqip mbush 4 vite!

Është vërtetë kënaqësi për stafin tonë të arrijmë një sukses i cili çdo vit e më shumë po rritet. Falë angazhimit tonë të jashtëzakonshëm portali jonë ka arritur një...

ITshqip 4 Vite

Është vërtetë kënaqësi për stafin tonë të arrijmë një sukses i cili çdo vit e më shumë po rritet. Falë angazhimit tonë të jashtëzakonshëm portali jonë ka arritur një numër mjaftë të madh vizitash, ndërsa forumi cilsohet si i pari në trojet shqiptare me një numër prej 18.000 antarësh.

Për t’i informuar dhe ndimuar vizitorët tanë, ne kemi një staf i cili është i profesionalizuar në fusha përkatëse. Stafi jonë synon që e ardhmja e këtij portali/forumi të jetë edhe më e suksesshme duke pasur si qdo herë mbështetjen tuaj.

Gjatë vitit të kaluar ne jemi përkujdesur më shumë për dizjanin e forumit duke ju mundësuar vizitorëve tanë një kërkim më të lehtë dhe më të rehatshem. Për ta bërë edhe më praktik shfletimin në forum, stafi jonë ka kaluar forumin në sistemin XenForo i cili njëherit mbështet edhe versionin mobil.

Megjithatë, ne ju falënderojmë juve për mbështetjen tuaj me shpresën se do vazhdojmë suksesin tonë edhe në të ardhmën.

Stafi ITshqip

RELATED BY