iVirt M – SMS përmes orës.

Citizen, është një kompani japoneze e cila prodhon orë dore. Kjo kompani njoftoi që ka prodhuar një orë dore e cila mund të merr tekst mesazhe nga telefoni juaj...

Citizen, është një kompani japoneze e cila prodhon orë dore. Kjo kompani njoftoi që ka prodhuar një orë dore e cila mund të merr tekst mesazhe nga telefoni juaj celular.

Ora dores i njohur si i:VIRT M, sihronizohet me telefon celular përmes Bluetooth teknologjis. Po arriti një SMS në telefonin tuaj, ora fillimisht do vibron(dridhet), dhe të shfaq shenjë përmes dritës që do ndezët, duke shfaqur nje pjes të mesazhit deri në 70 karaktere. Për të lehtësuar lexueshmërin e tekstit, kjo orë ka mundesinë për të dyfishuar madhësin e txt, nga ajo origjinale.

Duke shpjeguar përdorimin e kësaj ore të dorës, dhe mundësin për lexim të SMS mesazheve, zëdhënësi i firmës Citizen thotë që i:VIRT M është një paisje adekuate për të kontrolluar, mesazhe të rëndësishme, në momente relaksuese, në konferenca të ndryshme, mbledhje, ose në trenë të mbushur përplot pasagjer etj…

Cmimi për këtë paisje interesante është 30.000 jeni dhe pritet së shpejti të ndodhet në shitje edhe në shum shitore online.

RELATED BY