Ja kështu duhet të duken aparatet fotografike në të ardhmen!

WVIL (Wireless Viewfinder Interchangeable LEns) është një koncept shum interesant, ideja e dizajnit është kompania Artefact. Ideja është të shfrytëzohen mundësit e telefonave të mençur për editimin dhe shpërndarjen...

WVIL (Wireless Viewfinder Interchangeable LEns) është një koncept shum interesant, ideja e dizajnit është kompania Artefact. Ideja është të shfrytëzohen mundësit e telefonave të mençur për editimin dhe shpërndarjen e fotografive dhe për të shtuar një objektiv të rri i cili kontrollon zoom-in. Në fakt objektivi mundet të drejtohet patela përmes paisjes, me çka do të ju mundësonte ta fotografoni vetvetën përderisa e kontrolloni objektivin përmes ekranit të ndjeshëm në prekje.

Ideja me të vërtet është cool dhe nuk diçka si e pamundur, në të vërtet pyetja duhet të parashtrohet pse deri më tani askush nuk ka prodhuar ndonjë gjë të tillë?/itshqip

 

Concept Camera: The WVIL from Artefact on Vimeo.

RELATED BY