JailbreakMe.com “hackerim” i lehtë për paisjet iOS

Vegla e bazuar në Ueb JailbreakMe.com funksionon pothuajse në të gjitha iOS paisjet të cilët kanë përditësuar iOS sistemin operativ në verzionin 4.3.3. Jailbreak ose zhbllokim i telefonit do...

Vegla e bazuar në Ueb JailbreakMe.com funksionon pothuajse në të gjitha iOS paisjet të cilët kanë përditësuar iOS sistemin operativ në verzionin 4.3.3.

Jailbreak ose zhbllokim i telefonit do të thotë se ju mund ti personalizoni settings të paisjes(iOS) sipas dëshirës tuaj, dhe jo sikur që është i caktuar të punojë në default. Për shembull, një paisje iOS e zhbllokuar nuk mund të starton aplikacione të cilët janë larguar nga Apple App Store.

E gjith çfar duhet të bëhet është të hapet Jailbreak.com përmes iOS paisjes, dhe të instalohet aplikacioni falas, dhe ja pra kjo ishte e tëra, paisja juaj tani është e “lirë”. Më pas duke përdorur Cydia ju mund të personalizoni telefonin me stile të ndryshme ose edhe përmisime tjera interesante.

Nëse dëshironi të riktheni paisjen tuaj sikur në gjendjen e mëparshme, mjafton që të lidheni me iTunes dhe të klikoni Restore./itshqip

 


RELATED BY