Kapet hajduti për vetëm 10 minuta, falë një aplikacioni.

Ngjarje interesante, hajduti i një automobili ishte kapur për vetëm 10 minuta pas vjedhjes, pasi që pronari i automobilit dhe policia kishin përdorur GPS për të vëzhguar telefonin e...
Kapet hajduti për vetëm 10 minuta, falë një aplikacioni.

Kapet hajduti për vetëm 10 minuta, falë një aplikacioni.

Ngjarje interesante, hajduti i një automobili ishte kapur për vetëm 10 minuta pas vjedhjes, pasi që pronari i automobilit dhe policia kishin përdorur GPS për të vëzhguar telefonin e tij, i cili kishte qenë në automobil, gjat vjedhjes.

Ai në telefonin e tij kishte pasur të instaluar Lookout aplikacion i cili është anti-virus, backup dhe përdoret për menaxhim të telefonit. Lookup gjithashtu ka dhe GPS për të vëzhguar telefonin në rast se e humbni, ose sikur në rastin në fjal dikush ju vjedh pasijen. Kishte qenë e nevojshme vetëm 3 minuta për ta gjetur telefonin dhe 7 minuta për policinë për të arritur në vendin ku ndodhej hajduti.

Kjo është një përmbledhje praktike e aplikacionit Lookout e cila është në dispozicion për Android, Blackberry dhe Windows platformat Mobile. Egziston një verzion falas, gjithashtu dhe verzion premium me pagesë prej 3 dollarëve në muaj.

RELATED BY