Karakteristikat e iOS7 nuk përfshijnë të gjitha pajisjet

Apple me iOS7 sjell një mori përmirësimesh të reja për pajisjet e tyre si Kamera Filters, AirDrop Cloud Sharing, gjithashtu të rejat në Siri dhe një radio të re...

Apple me iOS7 sjell një mori përmirësimesh të reja për pajisjet e tyre si Kamera Filters, AirDrop Cloud Sharing, gjithashtu të rejat në Siri dhe një radio të re iTunes.

Fatkeqësisht jo të gjitha pajisjet nga Apple do marrin këtë platformë me të gjitha përditësimet dhe në mënyrë për t`i identifikuar ato atëherë do të shihni një tabelë ku janë të paraqitura pajisjet si iPhone, iPad dhe iPod.

iOS 7 Update ITshqip Models

Siq e shikoni iPad 2 mbështet vetëm iTunes Radio, ndërsa iPhone 4 ka këtë karakteristikë por edhe funksionin Square Photo dhe Filters. iPhone 4S duket se do marr edhe përditësimet për Siri, por jo përditësimet tjera dhe asnjëri nga modelet iPad nuk mbështet funksionin Panorama./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY