• Rifresko sfondin e kompjuterit tuaj me 11 foto vere

  Vera erdhi, dhe tani është koha që edhe në kompjuterin tuaj të reflektojë kjo frymë e kësaj sezone. Për të përjetuar të gjitha ndjenjat që vijnë nga moti i ngrohtë dhe natyra e lulëzuar, edhe kur qëndroni në ambiente të mbylllura, atëherë ndryshoni sfondin e kompjuerit tuaj me një...
 • Wallpapers, Ringtones dhe S-Voice të Samsung Galaxy S4

  Së fundi janë publikuar Ringtones, Wallpapers HD, dhe S-Vocie të pajisjes së gjeneratës së fundit nga Samsung,  Galaxy S4. Këto mund ti përdorni në pajisjet si në Samsung Galaxy S3, pasi që janë thuajse të njëjtë por mund ti përdorni edhe në smartphone-in tuaj. Galaxy S4 ka shtatë Wallpapers...
 • Fotografia më e shikuar në botë!

  Ka mendime dhe raporte të ndryshme rreth fotografisë më të shikuar në botë, por sipas disa raporteve të reja online, thuhet se fotografia më e shikuar në botë është fotografia “Bliss” e autorit Charles O’Rear, e cila thuhet se ka më shumë se 1 miliardë shikime. Si është e...
 • 24 fonte të famshme që mund t’i shkarkoni falas!

  1. Waltograph 2. Loki Cola 3. Back to the Future 4. Calvin and Hobbes 5. United States 6. Corleone 7. PEZ Font 8. Dummies 9. Final Fantasy 10. Blade Runner 11. Fortune Wheel 12. Harry P 13. Men In Blue 14. Jurassic Park 15. Peanuts 16. Pricedown 17. Rebuffed...
 • Flicrk publikoi fototgrafitë më të mira për vitin 2011

  Flickr, rrjeti social për shpërndarjen e fotografive e cila numron mbi 6 milijardë fotografi nga 51 milionë përdorues, publikoi 18 fotografitë më të mira të ngjitura në këtë shërbim për vitin 2011. Fotografitë janë zgjedhur nga stafi i Yahoo US, të cilët janë pronarë të faqes Flickr nga viti...
 • 25 fotografitë më të bukura nga Wikipedia

  Online Revista OddStuff Magazine paraqiti versionin e saj të 25 fotografive më të bukura në enciklopedinë online, Wikipedia. Me të vërtet duken shkëlqyeshëm, për çdo rast ju lëm juve të vlersoni një gjë të tillë. Shikoni fotografitë më poshtë: 1. Luke Viato   2. Luke Viato   3. Stefan Krause...
 • Top 10 dizajnet më kreative në Facebook Timeline?(Foto)

  Më poshtë do të paraqesim top 10 profilet më kreative të përdoruesve në rrjetin social Facebook, në profilet e reja Timelines. Me të vërtet duket shum bukur, ndiqni fotografitë më posht. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. via (Mashable)...
 • Kartat e biznesit të IT personaliteteve të famshëm

  Nëse do të takonit Bill Gates, Steve Jobs, Larry Page ose Mark Zuckerberg çfarë kartë biznesi ose më sakt çfar lloji të dizajnit do të prisnit të ju japin. Më poshtë janë disa karta biznesi që vështirë të imagjinoni se bëhet fjalë për IT gjeni të cilët po udhëheqin...
 • 10 Wallpapers për ITshqip…

  Përshëndetje, pasi qe në forum kemi të krijuar kategorinë për Dizajn, dhe një vend të posaqëm ku përdoruesit, ose anëtarët tanë mund të postojnë punimet e tyre, vendosëm që disa prej punimeve ti prezentojmë edhe tek portali. Më poshtë janë disa nga punimet e anëtarëve tanë, të cilat sipas...