• Dizajnimi i një Uebi statik me HTML & CSS

    Dizajnimi i një Uebi statik me HTML & CSS

    Përshëndetje për të gjithë anëtarët e forumit ITshqip.com Mora pak kohë që të krijoj disa video ( tutoriale ) rreth dizajnimit të një uebi statik me HTML dhe CSS, pra gjithësej janë 8 video ( rreth 1 orë e 40 minuta ), shpresoj që t’iu ndihmojë fillestarëve sadopak në...
  • Si ta instalojm WordPressin ne Host

    Ne kete video tutorial ju do te mesoni: -Si ta shkarkoni WordPressin -Si te krijoni nje MYSQL Database -Si ta ngarkoni WordPressin ne host permes FileZilles -Si ta konfigurojm WordPressin Nese jeni i interesuar per te mesuar se si te krijoni nje host dhe si ta lidhni me domain...
  • Si ta krijojm nje host dhe ta lidhim me DNS

    Ne kete video do te spjegohet se si te krijojm nje host falas tek 000webhost si dhe ta lidhim ate me domain dot(pik)tk permes DNS-ve. Nese jeni te interesuar se si ta instalojm edhe WordPressin atehere Kliko Ketu...