Kidnapohet djali i Kasperskit.

Është kidnapuar Ivan Kasperski, djali i programerit dhe krijuesit të anti-virusit shum të njohur “KASPERSKY” Jevgenij K. i cili është njeri prej personave më të pasur në Rusi, njofton...

Është kidnapuar Ivan Kasperski, djali i programerit dhe krijuesit të anti-virusit shum të njohur “KASPERSKY” Jevgenij K. i cili është njeri prej personave më të pasur në Rusi, njofton Itar -Tas.

Agjencia e cila thiret në burime policore, njoftoi se Ministria e Mbrendshme e Rusisë kontrollon të dhënat e kidnapimit për të cilën thuhet se ka ndodhur para 3-4 ditëve.

Sipas disa mediumeve ruse, rrëmbyersit e njëzet vjeçarit Ivan Kasperski,  kërkojnë nga babai i tijë Jevgenij Kasperski tre milionë euro, në këmbim të jetës së djalit të tijë.

Kurse sipas revistës “Forbes”, Jevgenij Kasperski ndodhet në vendin e 125 në listën e personave më të pasur në botë./itshqip

RELATED BY