Kina me mbi 1 miliardë përdorues të telefonave mobil

Qytetarët kinez gjithnjë e më tepër janë duke u mbështetur në telefonat mobil si mënyrë  parësore komunikimi, sipas të dhënave që të Premten i publikoi Ministria për Industri dhe...

Qytetarët kinez gjithnjë e më tepër janë duke u mbështetur në telefonat mobil si mënyrë  parësore komunikimi, sipas të dhënave që të Premten i publikoi Ministria për Industri dhe Teknologji Informative.

“ Numri i përdoruesve të telefonave mobil në Kinë është ngritur për 32.57 milion duke arritur në 1.02 miliardë për tremujorin e parë të këtij viti, thekson ministria.

Nga përdoruesit e telefonave mobil, numri i para paguesve për shërbimet e gjeneratës së tretë është rritur për 23.64 milion duke arritur kështu në 152.06 milion, gjatë kësaj periudhe.

Në ndërkohë, numri i para paguesve për linjat fikse, ka rënë për 1.08 milion gjatë tre muajve të parë.”

RELATED BY