Koncepti i iOS7

Për versionin e ardhshëm nga Apple, iOS 7, është lëshuar një koncept ku paraqiten shumë përmisime dhe gjëra të reja pasi që iOS 6 ishte kritikuar për mungesë të...

Për versionin e ardhshëm nga Apple, iOS 7, është lëshuar një koncept ku paraqiten shumë përmisime dhe gjëra të reja pasi që iOS 6 ishte kritikuar për mungesë të risive dhe kjo ka shkaktuar humbjen e një pjese të tregut, por iOS 7  mendohet se do sjell kompaninë, Apple, përsëri në krye të smartphone-ve.

Apple iOS7

Ndërsa ende nuk është e qartë se qfarë në të vërtetë përmban iOS7, por sipas koncepitit janë vërejtur disa përmisime në LockScreen dhe disa përmisime tek njoftimet në përgjithësi dhe sigurishtë një pamje të mrekullueshme.

Apple iOS7 ItshqipApple iOS7 Itshqip 3 Apple iOS7 Itshqip 1Apple iOS7 Itshqip 2

Koncepti është punuar nga projektuesi F.Bianco, ndërsa se si duket atëherë mund ta shikoni në videon më poshtë. /ITshqip

RELATED BY