Koncepti i veturës, Taihoo 2046!

Edhe pse kjo veturë është vetëm një koncept, unë do të dëshiroja shumë të jetë veturë reale, jam mahnitur pas saj që në momentin e parë që e shikova,...


Edhe pse kjo veturë është vetëm një koncept, unë do të dëshiroja shumë të jetë veturë reale, jam mahnitur pas saj që në momentin e parë që e shikova, ndoshta faji është tek dizajni i saj mahnitës.

Kjo veturë ka tri rrota, është ndërtuar për të ardhmen, me qelizat diellore në çati, një trup alumini, si dhe nga një motor elektrik në çdo rrotë.

Eshtë projektuar për moshat 18-35 vjeçare, dizajneri i saj, Hao Huang, ka pohuar se ka pasur frymëzime të shumta, dhe tani mendon se kjo veturë është taman e kompletuar.

Një nga karakterisikat e saj interesante është se dizajni i saj i brendshëm shumë lehtë mund të transformohet në një tendë kampingu./itshqip

(via Yanko Design)

RELATED BY