Kreatori i lojës ” Super Hexagon ” krijon një lojë për fansat e ” Flappy Bird ”

Terry Cavanagh, kreatori i lojës atraktive dhe qesharake Super Hexagon, ka krijuar një lojë të ashtuquajtur ” Maverick Bird ”  të ngjajshme me Flappy Bird, e cila pasi arriti...

Kreatori i lojës Super Hexagon  krijon një lojë për fansat e Flappy Bird

Terry Cavanagh, kreatori i lojës atraktive dhe qesharake Super Hexagon, ka krijuar një lojë të ashtuquajtur ” Maverick Bird ”  të ngjajshme me Flappy Bird, e cila pasi arriti famë të jashtëzakonshme u fshi nga zhvilluesi .

Kjo lojë në krahasim me Flappy Bird është më e vështirë por edhe ka disa dallime, pasi që këtu nuk kemi ndonjë zog i cili kalon pengesat por kemi një kub.

Po ashtu, duket qartë se loja ka garfikë të ndryshme nga Flappy Bird, por ajo që i ngjason lojës Flappy Bird është qëllimi apo esenca e saj.

Sidoqoftë, nëse keni qenë fans i Flappy Bird dhe nëse ju pëlqen të luani lojëra që shkaktojnë nervozë atëherë klikoni në linkun e mëposhtëm për të shkarkuar Maverick Bird pasi që ende nuk gjendet në platformat mobile./itSHqip

RELATED BY