Youtube mundëson krijimin e videove të animuara

Youtube.com/create është një shërbim i ri beta në Youtube, përmes së cilit duke përdorur mundësitë e Xtranormal, Stupeflix dhe GoAnimate mund të krijoni video tuajën, në rast se nuk...

Youtube.com/create është një shërbim i ri beta në Youtube, përmes së cilit duke përdorur mundësitë e Xtranormal, Stupeflix dhe GoAnimate mund të krijoni video tuajën, në rast se nuk posedoni kamerë.

Me ndihmën e GoAnimate dhe Xtranormal Movie Maker mund të krijoni video të animuara për vetëm disa minuta. Vetëm duhet të bëni një skenë dhe të shkruani një skenarë.

Duke përdorur Stupeflix,ju mund të ngarkoni fotografitë tuaja, video, harta, dhe më pastaj të krijoni video. E gjitha çfarë ju duhet është kreativiteti juaj. Për shembull, mundeni të krijoni video në të cilën do të prezantoni kompaninë tuaj, sikur kjo video./itshqip.com

RELATED BY