Ktheni Facebook’un e vjetër?

Pjesa më e madhe e përdoruesve janë të bezdisur nga ndryshimet që po i bënë Facebook. Riorganizimi i fundit i profileve Timeline është edhe një arsye tjetër për urrejtjen...

Pjesa më e madhe e përdoruesve janë të bezdisur nga ndryshimet që po i bënë Facebook. Riorganizimi i fundit i profileve Timeline është edhe një arsye tjetër për urrejtjen e këtij rrjeti social.

Ne kemi përgaditur për ju 5 shtojca për Google Chrome dhe Mozilla Firefox, që do të ju ndihmojnë të ktheni Facebook’un e vjetër.

Eshtë e ditur se ne nuk mund ta kthejmë komplet Facebook’un siç ishte dikur dhe për një kohë afat gjatë, por mund ta shtymë deri sa Facebook e lejon këtë gjë.

1. Facebook Classic për Chrome

2. Facebook Ticker Removal për Firefox

3. Kill Facebook Questions për Chrome

4. F.B. Purity për Firefox

5. Revert FB Photo Viewer për Chrome

6. Facebook Photo Theater Killer për Firefox

7. Get Back Old Facebook Chat për Chrome

8. Tidy Facebook Chat për Firefox

9. Facebook Comment Fixer për Chrome

10. F.B. Purity për Firefox

/itshqip

RELATED BY