Kuiz nga Informatika në gjuhën Shqipe?

Lajme - Autori Albo B. Postuar me: 20.07.2010 - 1:37 pm | 9 Comments

Pasi itshqip.com, dita ditës po përparon, dhe interesimi nga të rinjët shqiptarë po bëhet ende më i madh për të mësuar dhe lexuar të rejat nga bota e informatikës, është gjë natyrale që stafi të ndërmer diçka në këtë drejtim dhe të shton disa risi të reja në këtë faqe.

Stafi ka vendosur që të integrojë një kuiz në gjuhën shqipe nga informatika, sepse kuptohet kjo faqe ka për qëllim edukimin e të rinjëve shqiptarë nga kjo botë virtuale.

Kuizi tash më është lansuar online dhe është në fazën fillestare, që do të thotë deri me tani kemi katër kategori ose kuize. Një kuiz është i përpiluar për përdoruesit fillestar të cilët kanë mundësi të provojnë ose testojnë njohurit e tyre në përgjithësi nga bota e kompjuterëve. Kuizi tjetër është përpiluar për përdoruesit më të avancuar të internetit dhe është kuiz Networking//Windows, si dhe kuizin tjetër  për HTML, dhe PHP.

Me këtë projekt, dëshirojm që përdoruesit shqiptarë të kenë mundësi të testojnë njohurit e tyre që i posedojnë nga Informatika, dhe të mësojn dicka më tepër nga ato pyetje.

Kuizet.

http://forum.itshqip.com/viewforum.php?f=89Publikuar nga


Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruan, është student dhe një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.


Displaying 9 Comments

 1. WuL1 says:

  Kemi pas nevoj per ksi lloj kuiza ju lumt :D ;) veq para >>>

  Ja luajta kuizin e pergjithshem per (IT)

  dhe ja dola me sukses :D
  http://img194.imageshack.us/img194/1967/vullnet.p

 2. waali says:

  i mir kuizi veq ka nevoj shum per permirsime

 3. Albo B. says:

  waali, normalisht qe ka nevoj per permisime.

  Ketu e keni temen ku mund ti raportonit gabimet, per ti permisuar me pastaj kuptohet.

  http://forum.itshqip.com/viewtopic.php?f=89&t

 4. kreshnik says:

  shum i mir kuizi ne te pergjithshmin e kalova ne php jo :S ma zor ne php :(:D

 5. Nice quizz ! Like it ! hej WuL1 haver a bon me dit far windowsi osht qai qaty ne qat photo :O?

 6. Mentor says:

  M'pelqej shum amo ish kon mir me shtu ma shum kuize per secilin sektor dmth me kriju kuize me pytje tjera per Linux, IT, HTML, PHP etj..

Shkruaj nje koment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>