Kujdes: AVG Antivirus 2011 i rrejshëm!

AVG Antivirus 2011 eshte nje antivirus fallco nga e njejta familje si Antivirus 8 dhe Antivir tipi i virusit Rogue Anti-Virus Program. Hackerat kane krijuar antivirusin AVG Antivirus 2011 sikur se...

AVG Antivirus 2011 eshte nje antivirus fallco nga e njejta familje si Antivirus 8 dhe Antivir tipi i virusit Rogue Anti-Virus Program. Hackerat kane krijuar antivirusin AVG Antivirus 2011 sikur se AVG Antivirusi Origjinal. Te gjithe shfrytezuesit duhet ta dijne qe antivirusi me emrin AVG Antivirus 2011 nuk eshte prodhues i AVG Antivirus Kompanise por eshte nje virus qe infekton dhe shkakton probleme ne kompjuteret e infektuar. Ky lloj virusi aktivizohet online dhe qe skanon kompjuterin tuaj ku pastaj gjeneron nje raport dhe thote qe ka gjetur shum malware te rrezikshem. Po ashtu ju paraqet nje ‘Security Alert’ dhe nje minidritare te hapur me nje Warning qe ti frikesoj shfrytezuesit dhe ti bind qe ata me te vertet kane kompjuterin e infektuar dhe e pyet shfrytezuesin qe ta bleje Online full versionin e tij ku pasta mundet ti largoj malware qe ka gjetur ne Kompjuterin e tij, ku te gjitha keto mesazhe jane pjese e virusit ku nuk jane reale.

AVG Antivirus 2011 po ashtu modifikon Regjistrat ne Windows, ndryshon tiparet e shfletuesit Internet Explorer dhe bllokon viktimen qe ti qaset websajtave per siuri siq jane: websajtat e Antivirus/Antispyware te ndryshem. Nese keni kete problem at’her perdoreni Firefox ose Chrome qe te mundeni ti hapni faqet per me shkarku ndonje antivirus.
Largimi manual eshte njera nga metodat qe largon kete lloj virusi por eshte teper veshtire qe te largohet i teri, andaj ne ju rekomandojme disa programe qe mundesojne largimin e tij.

SpyHunter
MalwareBytes Free

Po ashtu mundeni ti fshini disa file:Ne kete path krijon nje exe file ku ky eshte nje proces ne memorie mundeni ta ndalni duke perdorur TaskManager:

C:\Program Files\AVG Antivirus 2011\AVG Antivirus 2011.exe

Dhe krijon kete key ne regjistra ku eshte kete mund ta fshini duke perdorur Regedit

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “AVG Antivirus 2011″

RELATED BY