Lansohet Angry Birds Land në Finlandë

Eshtë konstatuar se Angry Birds është loja më e mirë në botë, e gjithashtu edhe loja më e shkarkuar në botë, versioni i saj i fundit Angry Birds Space,...


Eshtë konstatuar se Angry Birds është loja më e mirë në botë, e gjithashtu edhe loja më e shkarkuar në botë, versioni i saj i fundit Angry Birds Space, ka arritur të shkarkohet 50 milionë herë për vetëm 35 ditë.

Angry Birds Land, është paralajmëruar të lansohet edhe më herët në Finlandë, dhe ja ku i erdhi fundi edhe këtij projekti. Sot është lansuar Angry Birds Land në parkun Särkänniemi të Finlandës, park ky i cili është projektuar dhe ndërtuar enkas për Angry Birds nga ekspertë të jashtëm dhe brenda kompanisë Rovio.

Parku, Angry Birds land përmban kanale të shumta nëpër të cilat duhet të kalohet, gjithashtu gjatë rrugës mund të ndaleni për të blerë një pije ose ushqim që kur të zbritni në tokë të mos jeni të uritur./itshqip

RELATED BY